mandag 27. september 2010

Årsmøte i SIRKUNST 21. oktober 2010

Det innkalles med dette til allmøte og årsmøte for nettverksorganisasjonen SIRKUNST. Vennligst se vedlegg.

SIRKUNST ble stiftet i 2007, med formålet å være nettverksorganisasjon og profesjonelt forum for alle i Norge som har sirkus, nysirkus, kunstsirkus og/eller sideshow som en del av jobben sin - som utøver, skapende kunstner, pedagog, rigger eller tilrettelegger.


SIRKUNST har ennå ikke oppfylt potensialet sitt, men vi mener vi trenger en slik organisasjon, mer enn noensinne. Vi er relativt få her til lands, men likevel samsnakkes vi ikke tilstrekkelig på tvers av nord-sør, øst-vest, sentrum-periferi. Det vil vi gjøre noe med. Sammen blir vi klokere og flinkere, og sammen står vi sterkere overfor bevilgende myndigheter.


Vi ønsker derfor å samles til møte, med en nødvendig restrukturering av det som har vært, og som kick-off for det som kommer.


Hvis du er enig - eller saklig uenig - så hjertelig velkommen til møtet i Oslo torsdag 21. oktober 2010. Nøyaktig sted for møtet vil bli annonsert senere.


Litt organisasjonsjuss hører med: Deltakelse med stemmerett på møtet forutsetter at man har betalt medlemskontigent for i år, og vi ber om forståelse for dette. Men siden det er seint på året settes denne til trivelige NOK 50,- ; dette kan betales på møtet, eller også direkte til SIRKUNST sin konto nr 6045 05 54238.

For mer informasjon eller saksliste, ta gjerne kontakt: post@sirkunst.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar