fredag 2. april 2010

Zirk Mir: L´Albero

Zir Mir er en sirkustrupp som jobber med sirkus, musikk og fysisk teater. Zir Mir består av en gruppe på fem unge menn som har kommet sammen på grunnlag av en felles drøm. Drømmen er å reise ut i verden med en seilbåt, og spille sirkusforestillinger, holde kurs og møte andre kunstnere på reisen. 

L´Albero er forestillingen Zir Mir skal ta med seg på reisen. Over to år brukes reisen som metode for å videreutvikle forestillingen. Publikum som kommer på premieren kan bli del av et teatereksperiment: De vil få se forestillingen rykende fersk og klar for verdensturné, og kan deretter følge ekspedisjonen gjennom blogger og nyhetsmailer gjennom de neste to årene. Etter to år (om alt går etter planen) vil publikum igjen få anledning til å se den samme forestillingen i Oslo - og hvem vet hva som har skjedd da....

L´Albero er regissert av den italienske komikeren og magikeren Sergio Bini Bustrik som blant annet er kjent fra den Oscarbelønnede spillefilmen Livet er herlig. Forestillingen passer for alle aldersgrupper.

L´Albero har urpremiere på Cosmopolite (Soria Moria på Torshov) fredag 9. april kl. 20.00. (Dørene åpnes kl 19.30)
.
Billetter; 150,-/100,- kan bestilles på dai@zirkmir.com eller 938 74 522
Mer informasjon om Zirk Mir, L´Albero og ekspedisjonen finne du her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar